X

Teo Trandafir și-a deschis inima: Mărturisirile faimoasei prezentatoare despre adevăratul motiv care a dus la divorțul de a-l doilea soț

Teo Trandafir și-a deschis inima: Mărturisirile faimoasei prezentatoare despre adevăratul motiv care a dus la divorțul de a-l doilea soț. Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite vedete TV din România, a vorbit la podcastul Anamariei Prodan despre mediatizatul divorț prin care a trecut și despre ce a durut-o cel mai tare când presa a început să scrie despre despărțirea celor doi.

Celebra prezentatoare TV a vorbit deschis despre povestea de dragoste de aproape doi ani cu cel de-al doilea său soț – Constantin Iosef – și despre căsătoria lor (oficiată în 2012) care a durat doar șase luni.

Teo Trandafir și-a deschis inima

Teo Trandafir a povestit că soțul ei nu a reușit să se acomodeze în România după ce, timp de trei decenii, locuise în Franța.

CITEȘTE ȘI: Teo Trandafir are în permanență sentimentul că nu merită nimic din ceea ce a dobândit: De ce se confruntă cu acest lucru

„S-a închis frumos și elegant. Mi-am dat seama că după aproape 30 de ani petrecuți în Franța, soțul meu nu este fericit aici și eu nu puteam să fiu participant direct la nefericirea lui. Ce puteam să fac, să schimb România? Venise cu deschidere, cu entuziasm – rupem norii, facem, dregem! Și nu i-am rupt, pentru că oamenii erau cum erau. Și într-o zi, l-am întrebat dacă pot să fac ceva să îl ajut și mi-a răspuns că ar vrea să fie singur. Și așa s-a terminat”, a mărturisit Teo Trandafir.

„Abia asta m-a deranjat”

Vedeta care influențat divertismentul din România a vorbit și despre ce a durut-o cel mai tare în felul în care despărțirea prin care a trecut a fost relatat[ în presă.

„Bineînțeles că a început presa să vuiască, să-l facă albie de porci. Că a vrut să ia banii, să vândă casele, averile. Știi ce m-a deranjat cel mai tare? Nu faptul că era neadevărat, fiindcă și el suferea, ci faptul că eu m-am simțit indezirabilă.

Deci un om nu mă poate iubi pe mine decât pentru bani. Era clar că dacă o ia p-asta, pentru ce să o ia? Că e frumoasă? Nu! Nici nu am pretins. Că e deșteaptă? Asta aș fi pretins, periodic. Deci (eram prezentată ca) ultimul om, care are niște bani. Abia asta m-a deranjat”, a declarat Teo Trandafir în podcasul Eu sunt Anamaria Prodan.

Vedeta a mărturisit că mai păstrează legătura cu fostul soț.

CITEȘTE ȘI: Cum a ajuns Teo Trandafir să o adopte pe fiica sa deși inițial ea nu își dorise copii: Care a fost cea mai mare temere ca mamă

„Prieteni e mult spus, pentru că locuim în țări diferite. Este singurul bărbat din viața mea de care m-am despărțit și cu care, tot datorită lui, comunic (…). Dacă iubești pe cineva, lasă-l liber. Sigur, nu a fost ușor”, a spus Teo Trandafir.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro